Despre Centrul Azareea

Este un proiect de suflet, izvorât din nevoia de evoluție, cunoaștere și respect în actul medical şi relaţia cu beneficiarii acestuia.

Despre echipă

Echipa noastră are în centrul atenției sale omul, fie el pacientul-copil sau pacientul-adult, care, de cele mai multe ori, după întâlnirea cu medicul de familie, este îndrumat către un specialist pentru evaluări specifice în vederea stabilirii clare a unui diagnostic și instituirea unui tratament de specialitate.

Descoperă experiența cu Azareea

Cunoaștem faptul că mulți dintre pacienți pot avea anumite temeri în legătură cu posibilitatea existenței unei probleme medicale sau poate chiar se află în rândul celor cu fobia halatelor albe, fapt pentru care veți descoperi în centrul nostru oameni suportivi și un mediu plăcut, cu un design prietenos și cald.

Experiența pe care am acumulat-o în anii de practică medicală ne-a confirmat faptul că pacientul, de cele mai multe ori, are nevoie nu doar de un specialist, ci de o întreagă echipă de profesioniști care să poată furniza toate informațiile necesare din diversele domenii implicate, pentru a le putea integra în elaborarea celui mai adecvat tratament.

Astfel, veți găsi în centrul nostru o echipă formată din medici de specialitate de o mare valoare umană și profesională, care au la îndemână o infrastructură (dotare) complexă, unică în zonă în ceea ce privește anumite aparate, precum și un personal care tratează pacientul empatic și uman.

Viziunea Azareea

Viziunea Azareea a fost să putem oferi întregii familii, în aceeași locație, consultații de specialitate și un diagnostic precis și cât mai rapid, astfel că am adunat mai mulți colaboratori de specialitate care să poată integra informațiile adunate.

Pentru un diagnostic corect și o terapie personalizată este necesară abordarea ființei umane în integritatea ei – OMUL (trup, minte, suflet), astfel că urmează să ni se alăture și alte specialități conexe extrem de importante, precum nutriția și psihologia.

Pentru noi acest proiect a fost o mare provocare, dar am reușit cu ajutor divin și sprijinul colaboratorilor noștri deveniți prieteni pe parcurs.

Ne dorim ca experiența avută în centrul nostru să fie una plăcută și să vă putem fi de ajutor. Desigur, calitatea experienței medicale vă aparține, este o alegere.

Despre Azaleea

Azareea, asemenea binecunoscutei și frumoasei plante Azaleea, ne dorim să fie un simbol al cunoașterii, al redescoperirii capacităților noastre de a valoriza cultivarea bunelor practici, a metodelor de educare și de conștientizare a importanței sănătății, dar și a prioritizării păstrării acesteia.

Azaleea simbolizează atât echilibrul uman, cât și atașamentul față de familie, iar noi ne dorim să îmbrăcăm ambele valori pentru dumneavoastră, pacienții noștri.

Această floare se oferă atunci când urmează a fi luată o decizie importantă în viața unei persoane – deci oferiți Azareea pacienților care au nevoie de servicii medicale de înaltă calitate.

Programează-te

Alegeți departamentul:
Adulți
Pediatrie
Alegeți specialitatea
Alergologie și Imunologie clinică
Audiometrie și Timpanometrie
Cardiologie
Chirurgia plastica, estetica și microchirurgie reconstructiva
Chirurgie
Dermatologie
Ecografie
Electroencefalograma (EEG)
Endocrinologie
Neurologie pediatrică
ORL
Ortopedie pediatrică
Pediatrie
Pneumologie
Psihologie pediatrică
Boli infecțioase
Reumatologie
Nutriție
Alergologie și Imunologie Clinică
Audiometrie și Timpanometrie
Dermatologie
Ecografie
Electroencefalograma (EEG)
Endocrinologie
Medicină internă
ORL
Pneumologie
Psihologie
Microchirurgie chirurgie plastică
Nutriție
Reumatologie
Boli infecțioase
Cardiologie
Alegeți un doctor:
Alegeți ora și data
Datele de contact:
Numele și Prenumele *
Numărul de telefon *
E-mail *
Confirmare:
Detaliile programării
Datele de contact: